Ford Fiesta MK8 Stänklappar 2017+

1 795 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatNu finns äntligen ett modellanpassat stänkskyddskit till nya Fiestan. För att få ett garanterat proffsigt resultat är stänkskydden speciellt framtagna just för den här modellen. Hålen i stänkskydden matchar med bilens hål. Specialtillverkade fästen, skruv, brickor. Och även en monteringsanvisning. Ett komplett set stänkskydd runt om för Ford Fiesta 2017-2019


Passar:

FORD FIESTA, MK8,  2017 och framåt.

- ALLA BASMODELLER.
- ST.
- ST-LINE.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Fiesta mk 8.


 

Med våra stänkskydd så skyddar du ditt fordon mot stenskott, saltstänk, smuts och asfaltsfläckar. Monteringen är enkel, då det här inte är en universal produkt. För att underlätta monteringen så föreslår vi att hjulen monteras av, så du får ordentligt med utrymme. Det går att montera med hjulen på även om det blir trängre. Ett tips är att vrida ratten åt den sida du ska byta på. Så skapar du lite mer utrymme.
 Du kan även montera stänkskydd enbart som styling till din Ford Fiesta. Bilen ser bredare och lägre ut än innan. Så det är en win-win situation. Snyggare utseende och renare bil!

Två olika material att välja mellan:

Pvc: Storsäljaren hos mudflaps.se  Funkar till dom flesta. Ser bra ut och skyddar bilen bra. Kör du mycket på bana eller i riktigt låga temperaturer, då kan du kika på Kaylan.

Kaylan: För den som vill ha det lila extra. Utseendemässigt otroligt likt Pvc. Materialegenskaperna är dock bättre. Tål kyla och värme bättre. Stänkskyddens Rolls Royce.