Produksjon og leveringstid

Stänkskydd som tillverkas till din bil, efter dina önskemål!

För att kunna erbjuda stänkskydd till så många bilmodeller som möjligt så tillverkas stänkskydden på beställning. Då har du även möjligheten att välja färg på stänkskydden, och i vissa fall välja mellan olika logotyper och sedan färgval på de logotyperna. Generellt har större bilar, SUV och Pickup möjligheten att välja en extra stor storlek förutom standard. Precis som mindre, sportigare bilar har möjligheten att välja en mer slimmad modell av stänkskydd förutom standard. 

Lite längre leveranstider

Eftersom de flesta av våra modeller inte är färdiga på hyllan så tar det lite längre att få hem sin beställning än vad du kanske är vad vid.

Returnera varor?

Eftersom stänkskydden tillverkas efter dina val av modell, färg, logotyp, storlek efter just hur du vill ha dem så går det inte att returnera/ångra sitt köp.  För mer info läs våra köpvillkor.

Är du osäker på något så hör av dig till oss.  
Universala modeller av stänkskydd,  Plastclips och demonterings verktyg  är något som alltid finns på lager och självklart går att returnera. 

Hur går det till?

Steg ett
Beställningen av stänkskydd inkommer till oss.

Steg två
Vi kontrollerar vårat lager med färdigtillverkade stänkskydd. Är det en vanlig modell hos oss, och i svart färg. Så skickar vi dom direkt! 

Steg tre
Modellen är inte vanlig hos oss / Eller så har kunden valt att personfira sin beställning med en logotyp i färg. Då påbörjar vi tillverkningen!

Steg fyra
Beställningen skickas, spårbart fram till ditt ombud eller företag. 

Vad tycker våra kunder om sina mudflaps?

"Hej! Jag är mycket nöjd med mina orange mudflaps."

Magnus J

"Precis vad jag var ute efter. Bor på landet och kör mycket grusväg"

Alf B