BMW M140i Stänkskydd

895 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatDetta modellanpassade och diskreta stänkskyddskit gör monteringen enkel på din BMW. Inga speciallösningar eller modifieringar behövs.  Stänkskydden är speciellt framtagna för framhjulen på Bmw M140, då original konstruktion medför att en hel del smuts  stänker på på sidorna om bilen. Vilket kan medföra skador på lacken i värsta fall. Om inte så är det irriterande att bilen ser smutsig ut på en gång. 

Våra stänklappar skyddar din m140 mot det mesta, utan att sticka ut för mycket och förstöra BMW linjer. Dessa ger inte något Rally-stuk utan smälter in bra. Är du ute efter Rally utseende på din BMW så rekommenderas någon av våra universala varianter.  


Passar:

BMW M140i  2015 - 2019

F20/F21 Karossen


Innehåll:

-  Två stänklappar för framhjulen.

-  Monteringstillbehör: Fästen pulverlackade i svart.  Skruvar och brickor.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för M140i

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.