Det här är mudflaps.se

mudflaps.se

Året var 2010. Intresset för både bilar och motorsport tillsammans med ett problem vi stod inför födde idén. Varför skulle det inte gå att få tag på modellanpassade stänkskydd till en Mitsubishi Evo? Allt som fanns var billiga lågkvalitetsprodukter som inte passade vid montering. Sagt och gjort, åtskilliga timmar lades på att hitta leverantörer samt test av material som höll både mått och passform. Framförallt något som som såg bra ut på bilen! Företaget har sedan under ett decennium vuxit till att bli ledande inom modellanpassade stänkskydd för bil, pickup och UTV i Norden.

Under 2018 byggdes mudflaps.se om. Vi renoverade och anpassade lokaler, vi utvecklade i samma veva en ny plattform och en bättre hemsida. Vi har idag fler leverantörer för ett bredare utbud och antal fordonsmodeller som vi nu erbjuder våra produkter till har nästan fördubblats och vi är inte klara ännu!  Vi började även erbjuda våra kunder en helt ny kategori av stänkskydd till UTV (terränghjulingar). Med förbättringar på i stort sett alla plan och med mångårig erfarenhet i branschen är vi ett svårslaget team. 

Vi levererar stänkskydd till privatpersoner, företagare och återförsäljare runt om i hela Sverige och även Norge och Finland. 


Momsreg.nr/VAT-nr: SE831128009601

Godkänd för F-skatt

Säte: Östervåla

Kontaktperson: Christian Söderholm

Epost: [email protected]