Tesla Stänkskydd

Tesla Stänkskydd - För en renare och snyggare bil

Välkommen till det ultimata skyddet för din Tesla. Vi på mudflaps.se vet att Teslas design och prestanda är i världsklass, men även de bästa bilarna behöver extra omsorg för att hålla sig i toppskick. Våra modellanpassade stänkskydd är speciellt utformade för att ge din Tesla det skydd den förtjänar.

Med våra stänkskydd minimerar du risken för skador på lacken som kan uppstå av grus och smuts som kastas upp av hjulen. Detta är inte bara en fråga om estetik; det handlar också om att bevara bilens värde och integritet över tid.

Vårt sortiment av Premium stänkskydd erbjuder ett perfekt passform för varje Teslamodell. Oavsett om du söker maximalt skydd eller en mer diskret lösning, har vi alternativet för dig. Våra större modeller ger ett omfattande skydd medan de mindre storlekarna tar bort det värsta utan att kompromissa med bilens eleganta linjer.

Alla våra stänkskydd är enkla att installera, ofta i bilens originalhållare, vilket gör det till ett smidigt projekt för helgen. Skydda din Tesla mot slitage och se till att den alltid ser lika imponerande ut som när den rullade ut från showroomet.

Besök vår kollektion av Tesla stänkskydd idag och upptäck hur enkelt det är att kombinera funktionalitet med stil!

Förhindra skador av stenskott från däcken!

Flera tesla-ägare har uppmärksammat skador på lacken, precis bakom framhjulen. Behovet av stänkskydd uppstod och nu finns äntligen modeller framtagna för att förhindrar detta. Finns till flera Teslor, model 3, X, S och nya model Y.