Plastclips till bilar

Här hittar du dom vanligaste plastclipsen till bil, pickup och andra fordon.

Välj mellan våra populära boxar fyllda med plast-clips av olika sorter och storlekar. Det finns panelclips, plastclips, monteringsclips, låsclips, smartclips. Med varje plastclips-box medföljer ett smart demonteringsverktyg. Detta gör att du kan ta bort gamla clips utan att skada din bil. Dessa plastclips lådor är bra att ha i alla garage och verkstäder.
Vi har plast clips i påsar om tjugo stycken av de vanligaste sorten på marknaden. Vi har även plastclips som även är ett buntband. Detta är ett perfekt sätt att hålla fast kablar i motorutrymmet och andra utsatta områden.

mudflaps.se - Billigast på plastclips, och vi har alltid lagret fullt!

Snabba leveranser från vårat lager Norr om Uppsala. Våra smidiga sortimentlådor med plastclips är något som alla bilägare någon gång behöver. 

Clips till bilen

Clips är vanligt förekommande bildel som används av de flesta bilmärkena. Det kan finnas hundratals plastclips positionerade på olika ställen i en bil. Plastclips är en väldigt smidig produkt för att kunna fästa stötfångare, hjulhusplast, dörrsidor och inredning som exempel utan att få synliga skruvskallar. Med andra ord så finns det ofta massor av clips i din bil utan att du kanske någonsin sett dom! Med tiden blir plastclips torra och spröda, speciellt om dom sitter vid utsatta ställen, motorutrymme, hjulhus med mera. När du sedan ska lossa på clipsen så kan de spricka och gå sönder. Och för att återfå  samma robusta fastsättning behöver du byta ut de spruckna monteringsclipsen. Här nedan listar vi de vanligaste plastclipsen i bilar:

Expanderclips

Denna typ av skruvnit/expanderclips kan användas för flera områden på bilen, exempelvis dörrsidor, fronten/grillen. Det kan variera lite från biltillverkare till biltillverkare vart man använder just expanderclips.

Clips för paneler

Clips för invändiga paneler som exempelvis dörrsidor eller annan inredning i bilen brukar ofta vara av typen tryckclips/plastnit. Även här kan det variera mellan fordon och fordon exakt vilken typ av clips som används för dom invändiga paneldetaljerna.

Täckclips

Täckclips eller täckplugg till bilen har ofta en plan eller slät yta på "huvudet" av clipsen för att denna del syns inåt i bilen, denna typen av clips används framförallt där clipsen är synlig för passagerarna i bilen.