Bmw M2 Stänkskydd

895 kr

  •  Allt är modellanpassat för M2 ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Pulverlackade fästenDetta modellanpassade och diskreta stänkskyddskit skyddar din M2 utan att sticka ut. Monteringen är enkel och smidig utan modifieringar på din bil.  Stänkskydden är speciellt framtagna för framhjulen på Bmw M2, för det behövs! Original konstruktion på bilen gör att trösklarna och sidorna på bilen utsätts för stensprut med skador på lacken som följd.  Tanken med  våra stänklappar är att det ska skydda mot det värsta grus/smuts stänket utan att sticka ut för mycket. Är du ute efter maximalt skydd, rekommenderas Universal Sport, där du själv kan justera utsticket på skydden.


Passar:

BMW M2, M2 Competition  2015 - 2021
Kaross: F87


Innehåll:

-  Två stänkskydd för framhjulen.

-  Pulverlackade fästen och svarta monteringsdetaljer av högsta kvalitet.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för M2


 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.