Bmw M2 Stänkskydd

895 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatModellanpassade diskreta stänkskyddskit gör monteringen enkel och smidig utan modifieringar.  Stänkskydd speciellt framtagna för framhjulen Bmw M2 då original konstruktion på bilen medför risk för stensprut och skador på lacken som följd. Dessa stänklappar skyddar mot grusstänk och smuts utan att sticka ut för mycket. Går att beställa i Pvc eller Kaylan material på stänkskydden.


Passar:

BMW M2  2015 och framåt


Innehåll:

-  Två stänklappar för framhjulen.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för M2


 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.

Flera populära produkter

BMW M140i Stänkskydd

895 kr
Läs mer