tershine - Mjuk mikrofiberduk

Produkten är på väg in i sortimentet!

Vi kan inte ge någon exakt tid då den är klar för leverans.

Tryck på knappen "Bevaka" här nedanför och uppge er mail så skickar vi ut ett meddelande så fort produkten går att beställa.

 

tershine Microfiber Cloth Fluff är den mjukaste och absolut fluffigaste mikrofiberduken som tershine erbjuder. Med sina långa fibrer är den perfekt för en smidigt avtorkning av vax och quick detailers. Duken är dubbelsidig, sömlös och har tershine-loggan snyggt intryckt på nedre delen. 

tershines Microfiber Cloth Fluff är en mjuk & fluffig mikrofiberduk som i och med sin dubbelsidiga funktion har många användningsområden. Ena sidan har med sina lite längre fibrer en mycket mjuk och fluffig effekt vilket är perfekt för att torka av vax och quick detailers, medans den andra sidan kan liknas med tershines Microfiber Cloth Allround med sina kortare fibrer. Levereras i en smidig zip-påse. 

Obs! Använd inte denna duk vid appliceringen av tershine Refract, men buffa gärna av med denna! 

Egenskaper

  • Produkt: tershine Microfiber Cloth Fluff
  • Användningsområde: Dubbelsidig Mikrofiberduk för både in- och utsida
  • Antal: 1 st
  • Storlek: 40 x 40 cm
  • Färg: Grå
  • Material: 80% Polyester, 20% Polyamid
  • Tvättråd: 40-60 grader, utan tvätt och mjukmedel
  • Tillverkad i Korea

Rengörings- och underhållsinstruktioner

Rengöring av mikrofiberprodukter bör ske regelbundet för att bibehålla dess effektiva och skonsama rengöringsegenskaper. Följ tvättråden som står på produktens tvättlapp. Den vanligaste rekommenderade tvättemperaturen är mellan 40 och 60 grader. Mycket nedsmutsade mikrofiberprodukter rekommenderas att tvättas med så hög temperatur som tillverkaren tillåter.

Att tvätta med hög temperatur är dock inte alltid riskfritt. Kör man med för hög temperatur så kan textilen krympa. Följ därför tillverkarens rekommendationer och tvätta gärna oftare med lägre temperatur än färre gånger med hög temperatur, då undviks missöden.

Nästan alla mikrofiberdukar går att tvätta i tvättmaskin. Tvättar du mikrofiberdukarna tillsammans med andra finare kläder, så kan det vara klokt att lägga mikrofiberdukarna i en separat skyddande tvättpåse. När mikrofiberdukarna kommer i kontakt med andra plagg och gnuggas emot varandra under tvätten, finns risk för att lite material kan lossna från dukarna och sätta sig på plagget.

Damm och smuts samlas i mikrofiberdukarna under användning. Vid lättare smuts så kan mikrofiberdukarna enkelt sköljas rena efter användning. Genom att alltid skölja ur mikrofiberdukarna efter användning, så har du dem rena till nästa gång de ska användas. Samtidigt så håller de längre och behovet av att mikrofiberdukarna ska tvättas så ofta minskas.