Alfa Romeo Brera stänkskydd895 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatSnygga stänkskydd som passar perfekt ihop med Alfa Romeo. Framhjulen och karossens utformning gör naturligt att allt från vägen kastas upp på sidan av bilen. Det här setet är framtaget för att få bukt med det värsta av det utan att förstöra Alfans naturligt vackra utseende. Diskreta stänkskydd och fästen samt brickor kommer i pulverlackat svart för att smälta in ytterligare. Dekal finns att välja till för att matcha bilens lack, men det går att få utan. Enkel installation med steg för steg guide inkluderat.


Passar:

ALFA ROMEO BRERA  2005-2010


Innehåll:

-  Två stänklappar för framhjulen.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Alfa Romeo.

-  Dekaler.

 

I Milano står Brera för stil och klass. Nu lanserar Alfa Romeo sin nya sportcoupé med just samma namn som Milanos modekvarter och det är en riktig läckerbit.

Om du varit i Milano kanske du någon gång korsat de fina och flashiga kvarteren som heter Brera. Här kan man bland mycket annat handla världens snitsigaste och mest moderiktiga skor och kläder – och det är långt ifrån billigt. Allt detta modernt snitsiga har Alfa Romeo tagit fasta på när de nu lanserar sin nya sportcoupé döpt till just Brera. En bil som är omsorgsfullt designad av mästaren Guigiaro, och som innehåller avancerad teknik. Och som definitivt inte är billig. Så se till att håll detta italienska fullblod i så bra skick som möjligt. Våran tanke är att få ut mesta möjliga skydd utan att förstöra bilens linjer. Det största problemet på Alfan är just framhjulen. Därför är detta kittet framtaget att enbart monteras på framhjulen. Små, diskreta stänkskydd passar Alfa Romeo Brera perfekt! Skydd med stil, perfekt!


Vilket material ska jag välja? 

Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.