Audi Q8 SUV Stänkskydd2 295 kr

  •  Allt är modellanpassat till Q8 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Tillverkas på beställning

  •  Hög kvalitet!Inget borrande i bilen vid montering av stänkskydd. Dessa installeras enkelt i bilens originalhål i hjulhuset = modellanpassat som det ska vara!  Installationen blir rak och snygg. Kvalitetsprodukter rätt igenom.


Passar:

AUDI Q8  2019 och framåt

Passar utrustningsnivåer som: 

Passar ej SQ8, RSQ8


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Audi SUV.


Två storlekar att välja mellan:

  • Stora skydd "Rally" / Diskreta skydd "Splash Guard"
  • Stora stänkskydd: Ett perfekt tillbehör för din Audi SUV. Maximalt skydd mot grus, snö, vägsalt. Samtidigt som bilen får en sportigare och bredare look! Går att få loggan (RB) i valfri färg.
  • Diskreta stänkskydd är ett tillbehör som ger din Q8 SUV skydd mot smuts som hjulen för med sig och kastar av på din bil. Men med en diskretare uppsyn för dig som vill att stänkskydden ska synas så lite som möjligt. Loggan är etsad i stänkskydden och går inte att fås i färg. 

 

Stänkskydden till Audi Q8 spricker inte vid värme eller kyla. Materialet är robust och fladdrar inte vid körning på motorväg. Stänkskydden ser ut att komma original till Audi. Logotypen går att få i svart på svarta stänkskydd för ett diskret utseende. Skydda bilen från allt som finns på vägarna. Grus, asfaltsstänk, vägsalt och smuts.  Exklusivare stänkskydd som dessa monteras enkelt i bilens originalhål. De kan monteras utan att ta bort hjulen. Vi rekommenderar dock att hjulen tas bort innan för att lättare komma åt.