Rokblokz, Rallyflapz eller RallyArmor?

Rokblokz, Rallyflapz eller RallyArmor?

Vilket märke ska jag välja? Vilket stänkskyddsmärke är bäst?!


Vi börjar med att dela upp dom.

Rallyflapz och RallyArmor är väldigt lika. Ett semi-mjukt material av antingen Pvc eller Kaylan/Polyuretan/Uretan. Där det senare har bättre egenskaper i stark kyla och vid högre värme som t.ex. uppstår vid bankörning. Utseendemässigt är det väldigt svårt att se skillnaden mot det billigare Pvc och det dyrare alternativet. Pvc modellen (Inte hårdplast) är en storsäljare som 95% med där ute väljer.

Rokblokz har ett hårdare material. Det böjer sig inte vid motorvägskörning utan sitter stumt som på bilderna. Nästan ett måste på stora stänkskydd som till Dodge RAM, Ford F-150 med flera. Otroligt tåligt. 


Gemensamt för alla tre stänkskydds märkena är att dom siktar på att vara det absolut bästa du kan köpa. Och det märks. Skruvar, brickor, eventuella fästen håller alla högsta klass. Oavsett vilket av dom du väljer får du det bästa man kan köpa inom stänkskyddsområdet för bilar. 


Så vilket ska jag välja?

Det är ytterst få bilmodeller som kan välja stänkskydd från alla tre tillverkarna. Så detta brukar inte vara något problem. Vi säljer Rallyflapz och Rokblokz för det mesta. Och det har inget att göra med kvaliteten på Rally Armor. Utan det är att deras priser är så höga, och leveranstiden otroligt lång. Men vill du som kund ha just Rally Armor är det inga problem för oss att ta hem dom.


Då har vi Rallyflapz och Rokblokz kvar. 

Enkelt. Föredrar du hårda eller mjukare stänkskydd? Där har du oftast svaret. Priset mellan dom två är till Rallyflapz fördel men det är inte ett stort hopp. Har du t.ex en Subaru Impreza, Ford Focus/Fiesta, Mitsubishi Evo så kan du välja mellan de två. Inte många andra modeller som du kan tyvärr.


Läs vår större guide, Vilka stänkskydd ska jag välja? - Vi listar de 3 stora tillverkarna!


Har du några frågor eller vill ta in just ett visst märke, hör av er till oss! https://mudflaps.se/contact