Plastskruv, Clips, Nit - Ja vad dom nu kallas, som sitter överallt på bilen!

Plastskruv, Clips, Nit - Ja vad dom nu kallas, som sitter överallt på bilen!

Som rubriken lyder så frågar kunder efter dessa plastdetaljer. Dom finns ju lite överallt på bilen. Under motorhuven. Håller fast fronten. Plasten under bilen, underkörningsskyddet som det heter, sitter ofta fast med dessa som plastnitar. Mellan dörrarna kan man se dom. I bagageutrymmet och till och med i kupén!

Dessa plastclips, plastnitar, plastskruvar går lätt sönder om du försöker demontera dom. Då det är engångsprodukter och inte tänkt att lossas på samt att plasten torkar med tiden och blir extra känslig. Så för att slippa stå där med fronten halvt monterad på bilen eller köra med en skrapande plastkåpa under bilen så har vi tagit fram ett par boxar med dom vanligaste skruvarna/nitarna av plast.

Den vanligaste boxen är fylld med 100stycken clips av plast i 5 olika utformningar. Den mest populära är kofångar clipsen som är två-delade. De ser ut som expanderbar plugg med skruv, fast i plast! Det följer även med ett verktyg för att enkelt kunna få bort dom dåliga plast pluggarna. Kanon bra låda!

Sedan finns det större boxar på upp till 600 delar.