Världens vanligaste bildel?

Världens vanligaste bildel?


Plastclips till bilar

Clips är en av de vanligast förekommande bildelarna. Det finns plastclips i princip alla delar. En del modeller kan ha flera hundratals clips som är placerade på olika ställen i fordonet. Vi säljer praktiska sortimentlådor med alla de vanligast förekommande sorterna. Du kan välja själv om du vill ha en liten eller stor låda. Du kan även hitta clips i pack som 20 för de vanligaste modellerna. Just nu säljer vi 20 stycken för 69 kronor med fri frakt.

Flera olika användningsområden

Plastclips eller plastskruvar som det också kallas har flera olika användningsområden. Du kan till exempel fästa inredning i bilen utan att ha synliga skruvar. De kan även hålla fast plast under bilen, plasten i hjulhusen eller olika textildetaljer. Det är alltid bra att ha några clips hemma ifall du tycker om att mecka med bilen. Förmodligen har du redan hundratals clips i din bil utan att du har lagt märke till dem.

Det är vanligt att plastclips torkar med tiden, speciellt om du har en lite äldre bil. Då finns det även risk att de spricker när de utsätts för påfrestning. Du kan då ersätta dina gamla klips med nya snabbt och enkelt.

Alltid bra priser

Hos oss handlar du alltid klips till bra priser. Du får alla fördelar som kommer med att handla från ett svenskt företag. Vi har snabbare leveranser än de som skickar långväga från Kina. Dessutom har du alltid returrätt i 14 dagar och öppet köp på alla våra produkter. Vi har flera olika betalningsmetoder inklusive Swish. Alltså kan du välja det som passar dig bäst.

Alla våra produkter lagförs här i Sverige vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan alltid kontakta oss om du undrar över något eller har frågor om din beställning. Vi skickar vanligtvis med DHL och levererar till ditt närmaste ombud.

Verktyg och andra tillbehör

I vår webbshop hittar du inte bara själva plast clipsen utan även tillhörande verktyg. Det kan vara väldigt frestande att använda en vanlig skruvmejsel när du vill ta bort klipsen. Dock finns då stor risk att du skadar bilen. Vi har istället verktyg som är anpassade för att ta bort clips med.

De vanligaste formerna av clips

Det finns som sagt ett stort antal clips och dessa brukar delas in i olika kategorier. Här är några av de vanligaste typerna:

Täckclips

Den kan även kallas för täckplugg och har en slät eller plan yta. Det beror på att den normalt sitter så den syns utåt i bilen. Den ska alltså vara så direkt som möjligt.

Panelclips

Dessa brukar användas för alla invändiga paneler. Det kan till exempel vara dörrsidor eller övrig inredning. Det kan variera stort mellan olika fordon vilka klips det är som används.

Expanderclips

Den brukar även kallas för skruvnit och kan användas på flera ställen i bilen. Några exempel är stötfångaren och grillen. Även här varierar det stort mellan olika biltillverkare.

Om du är osäker på vilken clips som passar bäst till din bilmodell kan du alltid rådfråga oss. Vi hjälper dig mer än gärna att plocka fram de bästa alternativen för dig och din bil.

Inte bara för bilar

Plastclips används inte bara till bilar utan även till pick-ups och andra typer av fordon. Det är alltså en multiprodukt som alltid är bra att ha hemma. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller handlar som företag. Alla är lika välkomna att lägga en beställning hos oss.

Plastclips som bundband

Den vanligaste typen av plastclip är de små pluggarna som kan fästas på olika ställen i bilen. Men vi har även clips som fungerar som buntband. Det är perfekt om du vill sätta ihop kablar på ett enkelt sätt i motorutrymmet. Det kan även behövas på andra utsatta områden i bilen. Du väljer själv om du vill köpa dem i 10-pack, 20-pack eller 30-pack. Det är också något som alltid är bra att ha hemma.

Smidiga förpackningar

Hos oss har du möjlighet att beställa stora förpackningar med smidig sortering. Clipsen är sorterade i olika fack efter sort så du enkelt kan hitta det du söker. Det är perfekt att ha en sådan låda i garaget. Den är enkel att ta fram när de behöver användas. Dessutom får du med ett verktyg som plockar bort gamla och slitna clips. Allt du behöver i en och samma låda med andra ord.

Ett stort lager norr om Uppsala

Vi gör vårt bästa för att alltid ha produkter i lager. Det gör att vi kan lova snabbare leveranstid till dig. Vårt lager finns norr om Uppsala och vi skickar din beställning så snabbt vi kan. Du ser alltid aktuell leveranstid när du klickar dig in på enskild produkt. Om det sker ändringar meddelar vi dig det så snabbt som möjligt. Varmt välkommen att lägga din beställning hos oss.