Chevrolet Silverado ZR2 Stänkskydd

3 195 kr

 •  Allt är modellanpassat för ZR2 Silverado ! 
   Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

 •  Hög kvalitet - MADE IN THE USA

 •  Tillverkas på beställning


Inget borrande - "Easy No Body Drill Install"  Modellanpassat stänkskyddskit, innebär en enklare montering. Fästen, skruvar, brickor. Allt som behövs ingår i paketet. Ett snyggt tillbehör till Chevrolet! 

 Detta gör inte bara din bil ballare utan ger även lacken skydd från grusstänk och smuts.  Passar:

CHEVROLET SILVERADO ZR2 

Årsmodell 2022 och framåt. 

.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Chevrolet pickup. (Installations video finns!)

-  Logga i valfri färg, Svart/Röd/Blå/Vit/Grå

 

 • Provide your Silverado with excellent protection from harsh road debris and gravel.
 • Designed to work with or without factory splash guards.
 • Heavy-duty and extremely durable, designed to survive the harshest environments from extreme heat to the extreme cold.
 • Won't crack or warp from temperature extremes.
 • Flexible but with a semi-rigid characteristic that allows them to retain their shape at speed and effectively block tire spray (we're not into flappy mud flaps).
 • Mount using existing OEM mounting locations, NOT self-tapping screws.
 • Stainless Steel mounting hardware and detailed installation instructions included.
 • Flaps and logos are available in multiple colors for added flair and personalization.


Sammantaget är 2023 Chevrolet Silverado 1500 ZR2 en mångsidig och kapabel pickup som erbjuder den perfekta kombinationen av terrängkapacitet och komfort på väg. Oavsett om du är en pickup entusiast, en friluftsäventyrare eller bara letar efter ett pålitligt fordon för arbete eller lek, kommer du att vilja hålla det skyddat från skadorna som kan uppkomma under ditt vardagsäventyr! RokBlokz är det perfekta tillägget till din nya Pick-up. De är CNC-laserskurna från ett patentskyddat material speciellt utformat för att klara de tuffaste miljöerna.

Den unika blandningen av polymerer i våra stänklappar ger dem de specifika egenskaperna som gör dem mycket effektiva när det gäller att skydda din truck.

Specifikt kombinationen av extrem hållbarhet, flexibilitet, lättvikt och styvhet som alla kombineras för att tillåta klaffarna att sträcka sig ut från skärmkanten tillräckligt för att vara effektiva, för att hålla formen i fart och för att blockera den mest skadliga typen av däckspray. RokBlokz stänklappar för Silverado 1500 ZR2 kommer att böjas, böjas, ge och till och med skrapa och dra utan att gå sönder. Det spelar ingen roll om du utforskar den frusna tundran eller den brännheta öknen, RB stänkskydd kommer att skydda dig.