Fiat 500 Abarth Stänklappar1 895 kr

  •  Allt är modellanpassat för 500 Abarth ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatEtt komplett paket med stänkskydd och tillbehör för hela bilen. Helt modellanpassat, alltså tillverkade för just 500 Abarth. Fästen, skruvar och stänkskydd passar med bilens hjulhus och hål. Det ska vara enkelt att montera stänklapparna, och enkelt att få till det snyggt!  Stänkskydden skyddar din Abarth mot allt som annars dras upp från vägen och kastas upp på sidan av din bil. Vägsalt, smuts och asfaltsprickar med mera hindras av stänkskydden och din Fiat förblir ren längre och minskar risken för rostangrepp. Välj till Abarth, eller Fiat dekal som en extra snygg touch! 


Passar:

FIAT 500 ABARTH  2008 och framåt.

 Alla face-lift modeller som 595, 695 m.fl


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för 500 /595 / 695 Abarth.

-  Dekaler

 

Noggrann tillverkning: För exakta kanter och snygga hål så tillverkas våra stänkskydd i pressar för industriellt bruk. Inga stänkskyddsmodeller skärs ut för hand!  Sedan tas det fram modeller för specifik bilmodell. Så Fiat 500 Abarth och 500 S är inte samma stänkskydd. Detta för att få så perfekt resultat och enkel montering. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.