Fiat 500 S Stänklappar1 895 kr

  •  Allt är modellanpassat för 500 S ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatSkyddar bilen samtidigt som det är ett snyggt tillbehör. Komplett modellanpassat stänkskyddskit till Fiat 500 S. Allt som behövs till din bil ingår. Enkel installation och högsta kvalitet!
Asfaltsprickar, salt och smuts dras upp av hjulen och kastas sen på sidan av din bil. Våra produkter monteras just för att minska detta onödiga slitage på din Fiat 500 s. Håll bilen ren längre och du får samtidigt ett bredare, exklusivare utseende!


Passar:

FIAT 500S 2014 och framåt


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Fiat 500 s.

-  Dekaler

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.