Fiat Fullback stänkskydd

1 995 kr

  •  Allt är modellanpassat för Fiat Fullback ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Ger ordentligt skydd!Fiat Fullback och senaste generationen Mitsubishi L200 Pickup delar kaross. Så vi har testat hur stänkskydden på L200 passar på en Fiat Fullback... och dom passar utmärkt! Eftersom det inte skiljer sig i hjulhusen mellan modellerna.

En pickup har stora hjul och klarar av att köra där andra bilar inte kommer fram. Så se till att skydda din Fullback pickup från lera och smuts att stänka upp och skita ner din bil så fort du åker av asfaltsvägen. Dessa gedigna kvalitetsstänklappar klarar de påfrestningar som dom utsätts för. Monteringen är enkel, bara att följa stegen som finns i monteringsinstruktionen. Samtliga monteringstillbehör så som, fästen, skruvar och brickor medföljer omsorgsfullt förpackat, för att inte göra några skador vid transporten. 

Finns även att fås i mattsvart material!


Passar:

FIAT FULLBACK PICKUP, 5 generationen,  Årsmodell 2015+


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för L200/Fullback pick-up.

-  Dekaler.

 


Tillverkningen sker i pressar för snygga kanter och exakta hål. Vid tillverkningen så är målet att i största mån använda sig av bilens originalhål som fästpunkter för stänkskydden. Fästen och clips används i om sådant saknas. Kvalitet och tanke bakom alla steg i tillverkningen, för en så bra produkt som möjligt.