Ford Fiesta stänklappar 2008 - 2017

1 895 kr

  •  Allt är modellanpassat till Fiesta! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Vanlig/STSkyddar bilen mot stenstänk, vägsalt, asfaltsprickar och smuts. Det är även ett snyggt tillbehör till din Fiesta. Allt är genomtänkt för en så smidig upplevelse som möjligt. Modellanpassat till specifik Fiesta modell. Skruvar, fästen, stänkskydd och monteringsanvisning, allt är framtaget till just din bil. Smidigt! Går att montera på alla fiestor av denna karosstyp. 


Passar:

FORD FIESTA 2008 - 2017
- Mk 7 & Mk 7.5

Alla modeller inom samma karosstyp. Från standard till ST & St180, Zetec. 


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för FIESTA .

-  Dekaler

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.


Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Aktiv körning. Konbana, Banracing eller liknande. Tål värme som kyla extremt bra. Så används bilen långt norrut kan detta vara ett bra val.