Ford Mustang Mach-E Stänkskydd2 095 kr

  •  Allt är modellanpassat för Mustang elbil! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet - MADE IN THE USA

  •  Perfekt för Nordiskt klimatSkydda din elbil mot smuts och stenskott! 
Våra stänkskydd är modellanpassade, det betyder att dom enbart passar på Fords elbil,  Ford Mustang Mach E. Oavsett vilket utrustningspaket du har valt så går det enkelt att montera våra stänkskydd utan att borra i bilen. Du följer monteringsanvisningen steg för steg och installationen är enkel. Allt du behöver följer med i paketet.
Eftersom Ford saknar ett bra stänkskyddsalternativ är dessa premium stänkskydd ett måste för att behålla din bil i bra skick. Du slipper stenuppkast på trösklar och sidorna av bilen. Stänkskydden tål Nordisk kyla, likväl som värme. 

Finns i två storlekar:

Splash Guard: som är en mindre, diskretare stänkskyddsmodell. Dom tar det värsta stänket samtidigt som dom knappt syns på bilen. 
Rally Style: Det största alternativet. Dom sticker ut och skyddar din bil maximalt. Ett populärt alternativ hos elbilsägare som bor på landet och kör mycket grusväg. På dessa har du även alternativet att välja färg på RB-loggan för att matcha med din bils färg.


Passar:

FORD MUSTANG MACH-E
Årsmodell 2021 och framåt

Samtliga utrustningspaket som:
First Edition, Select, Premium, Standard Range, Long Range, California Route 1, Teknikpaket och GT.Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Mach-e.

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av CNC fräsar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas av en unik blandning av polymerer vilket ger stänkskydden de specifika egenskaper som gör dem mycket effektiva när det gäller att skydda din bil. Speciellt kombinationen av extrem hållbarhet, flexibilitet, lättvikt och styvhet som tillsammans låter stänkskydden sticka ut från hjulhusens kant tillräckligt för att vara effektiva. Det gör det möjligt för dem att håla sin form i högre farter och blockera det mesta från däckens sprut. Det tillåter dem att böja, ge och till och med skrapa och dra utan brott.  Dessa saker kan hända i de hårdaste omgivningarna av extrem värme till extrem kyla. 


Flera populära produkter

Ford Mustang Stänkskydd

2 195 kr
Läs mer