Ford Ranger Stänkskydd XL

2 395 kr

  •  Allt är modellanpassat till Ranger ! 
     Stänkskydd  -  Fästen  -  Monteringsanvisning

  •  Hög kvalitet

  •  Fraktavgift endast 49:- 


Gediget skydd, 5 cm bredare än original! 

Med de här specialframtagna stänkskydden blir du av med problemen som de små originalstänkskydden inte klarar av. Som du ser på bilderna så täcker dessa stänklappar hela hjulens utstick, vilket ger största möjliga skydd! 
En efterlängtad produkt som vi vet kommer bli en storsäljare!
Det här är ett helt modellanpassade stänkskyddskit. Allt är utformat för att göra monteringen enkel, utan modifieringar på din Ranger pickup. Hög kvalitet rakt igenom! Fästena är pulverlackade svart för att tåla vädrets påfrestningar och för att smälta in snyggt i hjulhuset. Passar bilens utseende samtidigt som du skyddar lacken från stenskott och smuts! 


Passar:

Ford Ranger  2015 - 2022
Kaross: T6,T7,T8 även facelifted - På den första generationen(T6) kan det behövas lite modifikation. Hör av er om ni har några funderingar. 


Stänkskydd till Ford Ranger Raptor hittar du här. 


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och pulverlackade fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Ford Ranger.

- Välj mellan Ranger eller Wildtrak dekal i valfri färg.

 

Egenskaper:

Större stänkskydd än original i hårdplast. Välj mellan blanksvart, i  4mm tjocklek eller rejälare 5.5mm alternativet i mattsvart finish. Perfekt för allt från grusvägen till offroad stigen.
Vi har en handfull färgval. Svart & mattsvart är favoriterna. Vill du se hur de mattsvarta skydden ser ut? Klicka då på Ranger Raptor och titta där.