Honda Civic 5D Hatchback Stänklappar 2016-2019

2 995 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackat


Passar:

Honda Civic 5D hatchback 2017 - 2020

Ej Sport modellen men Prestige m.fl

Passar inte FK8 Type-R, Sport, Sport Touring. Dessa finns men är en egen produkt.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Civic.

 

Rally Armors fordonsspecifika stänkskydd är den perfekta applikationen för förare intresserade av premium skydd för sina SUV. Tillverkad i USA är Rally Armor polyuretan synonymt med kompromisslös hållbarhet, flexibilitet och temperament i kalla och heta väder. För Honda Civic ägare som letar efter en underhållsfri men hållbar plast som motstår förvrängning och blekning över tiden, är Rally Armors direkta passform, polyuretan-stänklappar lösningen.

Polyuretan är ett högkvalitativt, förstklassigt material som är punktering och slagtåligt. Det är speciellt utformat för att hantera grus och skräp och annat som kan finnas på vägbanan. Annan vinyl och blandad plast tenderar att bryta ner och ålder med fortsatt exponering för UV, sol och snö. De är mer mottagliga för brott, minne och blekning och tolererar inte temperatur och terrängskift så naturligt som polyuretan. Ett vanligt klagomål mot icke-polyuretanska motsvarigheter är styvheten och den hårda inverkan när stänkskydden kommer i kontakt med marken. Det är här där Rally Armor UR-mud flaps överträffar de andra plast och vinyl varianterna. UR-stänklapparna är prisade för sin flexibilitet utan att offra form. De ger efter för förhållandena på vägarna och återkommer sedan tillbaka till sin ursprungliga form.

Rally Armor stänklappar ger också bred täckning, till skillnad från flera fabriksstänkskydd som stänger in smuts innanför kaross och sidokjolar. De är utformade för att stå emot stenskott som skadar lacken på fordonet. 

2017-19  Civic & Civic Si ägare kommer att se den omedelbara skillnaden och kommer säkert att inse att de investerat klokt. Låt Rally Armor premiumskyddsstänkskydd göra vad de gör bäst. Investera klokt.