Honda Civic Sport & Sport Touring Hatchback Stänkskydd

3 495 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackat


Inget borrande i bilen! Kvaliteten är högsta möjliga och inget har lämnats åt slumpen. Skydda din Civic och gör utseendet råare med Rally Armors stänkskydd i världsklass!Passar:

HONDA CIVIC SPORT & SPORT TOURING HATCHBACK  2017-2020

FK7 - KAROSS


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Civic Sport Touring Hatchback & Sport modell.

 

RA fordonsspecifika stänkskydd är den perfekta applikationen för förare intresserade av premium skydd för sina bilar. Tillverkad i USA är Rally Armor polyuretan synonymt med kompromisslös hållbarhet, flexibilitet och temperament i kalla och heta väder. För Honda Civic Sport och Sport Touring ägare som letar efter stänkskydd som motstår förvrängning och blekning över tiden, är Rally Armors direkta passform, polyuretan-stänklappar lösningen.

Polyuretan är ett högkvalitativt, förstklassigt material som är punktering och slagtåligt. Det är speciellt utformat för att hantera grus och skräp och annat som kan finnas på vägbanan. Annan vinyl och blandad plast tenderar att brytas ner med åldern samt fortsatt exponering för UV, sol och snö. Ett vanligt klagomål mot billigare stänkskydd är hur stela dom är eller raka motsatsen, att dom fladdrar som disktrasor efter bilen. Det är här Rally Armor UR-mud flaps överträffar de andra plast och vinyl varianterna. UR-stänklapparna är prisade för sin flexibilitet utan att offra form. De ger efter för förhållandena på vägarna och återkommer sedan tillbaka till sin ursprungliga form.

Rally Armor stänklappar ger också bred täckning, till skillnad från flera fabriksstänkskydd som stänger in smuts innanför kaross och sidokjolar. De är utformade för att stå emot stenskott som skadar lacken på fordonet. 

Ägare av Hondas Sport Touring & Civic Sport  kommer att se den omedelbara skillnaden och kommer säkert att inse att de investerat klokt. Låt Rally Armor premiumskyddsstänkskydd göra vad de gör bäst. Investera klokt.Tillverkas på beställning. Tillverkning, inklusive leverans ca 10-15 arbetsdagar.