Hyundai Tucson 2022+ Stänkskydd

3 995 kr

  •  Allt är modellanpassat för nya Tucson ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatÄven om stänkskydd är viktiga för att hålla en Hyundai Tucson ren är det inte alla stänkskydd som är konstruerade för att hålla så länge som Rally Armor gör. En specialformulerad polyuretanplast används för att tillverka Rally Armors stänkskydd. Detta material är tufft men flexibelt och motstår erosiva kemikalier, salt, olja och fett i klimat som får andra stänkskydd att spricka under extremt tryck. Polyuretan anpassar sig till alla klimat och vägförhållanden.

Dess enkla monteringslösning använder rostfria fästen som monteras på Tucsons fabriksfästpunkter, vilket gör detta till en montering utan att borrning i bilen behövs. Dem är enkla att ta bort och installera säsongsvis, montera stänkskydden på de rostfria fästena med hjälp av de rostfria skruvar och brickor som medföljer.


Från tillverkningen till dess material som är tillverkade i USA, allt från förpackning till slutprodukt, levererar Rally Armor högkvalitativt fordonskydd till Hyundai-ägare över hela världen.Passar:

HYUNDAI TUCSON  2022 och framåt 

 4 GENERATIONEN


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Tucson.

-  Dekaler

 


Senaste generationen Hyundai Tucson, värd att skydda!

Den senaste generationen av Hyundai Tucson är en kompakt SUV som debuterade inför 2022 modellåret. Bilen har en helt ny design med ett mer futuristiskt utseende, med en större kaskadgrill, spetsigare LED-strålkastare och mer skulpterade karosslinjer.

Tucson är byggd på en ny plattform som erbjuder en ökad stabilitet och en bättre kördynamik, samtidigt som den erbjuder en ökad komfort och ett tystare körfält.

Inuti Tucson finns en modern interiör med en 10,25-tums pekskärm som standard, och den är också utrustad med Hyundai's senaste version av sitt infotainmentsystem som inkluderar trådlös Apple CarPlay och Android Auto. Det finns också en hel del förarassistanssystem tillgängliga, såsom automatisk nödbromsning, adaptiv farthållare och filhållningsassistans.

Tucson erbjuds med två olika motoralternativ. Den ena är en 2,5-liters fyrcylindrig bensinmotor som levererar 187 hästkrafter och 242 Nm i vridmoment. Det andra alternativet är en hybridmotor som kombinerar en 1,6-liters fyrcylindrig bensinmotor med en elmotor, vilket ger totalt 227 hästkrafter och 350 Nm i vridmoment.

Hyundai Tucson är också tillgänglig med olika utrustningsalternativ, inklusive en sportig N Line-version och en mer lyxig Limited-version.

Sammanfattningsvis är den senaste generationen av Hyundai Tucson en välutrustad och modern kompakt SUV som erbjuder en utmärkt kombination av stil, komfort, prestanda och teknik.