Jeep Cherokee SRT Stänkskydd2 795 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet - MADE IN THE USA

  •  Omsorgsfullt förpackat


Stänkskyddskitt - Premium modell!

Dessa stänkskydd till Cherokee SRT är lika mycket styling, ett snyggt tillbehör som dom är praktiska! Med sina stora hjul så drar Jeepen upp smuts från asfalten och skvätter längsmed sidorna. Lägg till slask och salt på vintern. Håll bilen ren längre samt få en tuffare uppsyn med våra mudflaps. 

Att färgmatcha lacken och färgen på logotypen är ett populärt val. Det blir pricken över i på denna extrautrustning som passar lika bra som ett original tillbehör. För bilar med större hjul monterade så har vi en XL version av stänkskydden.


Passar:

JEEP CHEROKEE, 2012 - 2020

*XL modellen på produktbilderna


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Jeep Cherokee.

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av CNC fräsar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas av en unik blandning av polymerer vilket ger stänkskydden de specifika egenskaper som gör dem mycket effektiva när det gäller att skydda din bil. 

Speciellt kombinationen av extrem hållbarhet, flexibilitet, lättvikt och styvhet som tillsammans låter stänkskydden sticka ut från hjulhusens kant tillräckligt för att vara effektiva. Det gör det möjligt för dem att håla sin form i högre farter och blockera det mesta från däckens sprut. Det tillåter dem att böja, ge och till och med skrapa och dra utan brott.  Dessa saker kan hända i de hårdaste omgivningarna av extrem värme till extrem kyla.