Jeep Gladiator Stänkskydd

2 895 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet - MADE IN USA

  •  INGET BORRANDE I BILEN - Monteras i OEM hål


Den nya pickupen Jeep Gladiator med så mycket attityd borde komma med dessa stänkskydd original. Dom passar bilen otroligt bra och gör ordentlig nytta! Stänkskydden är rejäla och av högsta kvalitet. Inget som hänger sladdrigt efter bilen utan det här är det bästa som går att få tag på. Med så pass stora hjul drar Gladiatorn upp smuts på sidorna av bilen.  Även om du enbart kör på asfalt. Vägsalt, slask, asfaltsprickar och så vidare. Så du gör din lack en tjänst och håller bilen ren längre. Sen smälter dom in som ett tufft originaltillbehör. För bilar med större hjul monterade så har vi en XL version av stänkskydden.


Passar:

JEEP GLADIATOR,  2020 och framåt

Gladiator &  (JT)

Alla utrustningsnivåer; Sport, Sport S, Overland, Rubicon, Launch Edition.

 


Innehåll:

-  4 stycken stänkskydd. För främre och bakre hjulen.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Gladiator pick-up.

 Gladiator är enkelt uttryckt en pickupversion av modellen Wrangler och har som denna god terrängduglighet med fyrhjulsdrift, låsbara diffar och ett vaddjup på som mest 76 centimeter.

Jeep hävdar att Gladiator är bäst i sin klass på att dra och lasta med en max släpvikt på upp till 3 470 kg och maxlast på maximalt 726 kg, för  Wranglerbilen var siffrorna 2 495 respektive 498 kg.