Skoda Octavia Scout Stänklappar1 595 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatPå grund av stort behöv av stänkskydd till Octavia Scout så finns här en bra lösning. Stänkskydden är egentligen till RS modellen men passar med modifikationer på Scouten. 
Framhjulen passar rakt av men i bak behövs det modifieras. Nya hål måste göras och lite beroende på så behövs det en form av distans/bricka för tight passform.

Denna högre cross country modell av Octavia lider av en hel del grus och smutsstänk längsmed sidorna av bilen. En ren bil ser smutsig ut efter enstaka meter grusväg. En dålig kombination. Speciellt då Octavia Scout är en populär bil att dra hästsläp med.  Så montera stänkskydd och hindra smutsen och skydda lacken. En Octavia Scout med stänkskydd monterade ser bredare och mer komplett ut när den jämförs med en utan. Titta på bilderna och bestäm själv, är det något ni undrar över så svarar vi snabbt på mailfrågor.


Passar:

SKODA OCTAVIA SCOUT  2004-2010*
*Viss modifiering vid montering av bakhjulen, se text ovan.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Skoda Scout Octavia.

-  Dekaler

 

Material:

Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.