Skoda Yeti Stänklappar - Facelifted1 595 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatModellanpassade stänkskyddskit  gör monteringen enkel och smidig utan modifieringar. Följer bilens linjer och ger bilen ett bredare och exklusivare utseende. Men kanske viktigast, bilen håller sig ren längre utan vägsmuts som kastas upp på sidorna. Drar du släp? Då minskar även smuts och grusstänk på släpet, som kan resultera i trasiga positionsljus. 


Passar:

SKODA YETI   2009 - 2017  - FACELIFTED           

 FACELIFTED = Skoda Yeti med den uppdaterade fronten.  Dimljusen i fronten är mer rektangulära på denna bil. (Ej runda som modellen innan) Se exempelbilden på den vita Yetin.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för YETI.

-  Dekaler

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.