Skoda Yeti Stänkskydd, Facelifted1 895 kr

  •  Allt är modellanpassat för Yeti! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatIngen universal modell som sitter halvbra en tid för att sedan lossna och orsaka problem. Som ni ser på bilden, det här är ordentliga grejer framtagna för att ge ett perfekt resultat. Stänkskydden är skräddarsydda för den här modellen av Skoda Yeti. Det gör att installationen går enkelt. Följ monteringsanvisningen och ta hjälp av bilderna. 

Ger Skoda Yeti skydd mot smutsstänk, salt och slask. Vi säljer dessa produkter direkt till Skoda återförsäljare, eftersom Skoda själva inte har något i samma klass. mudflaps.se vi är störst på stänkskydd! 


Passar:

SKODA YETI   2009 - 2017  - FACELIFTED           

 FACELIFTED = Skoda Yeti med den uppdaterade fronten.  Dimljusen i fronten är mer rektangulära på denna bil. (Ej runda som modellen innan) Se exempelbilden på den vita Yetin.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för YETI.

-  Dekaler

 

Materialval stänkskydd:

Pvc - Det självklara valet för 95% av Yeti-ägare. Tål det mesta och ser bra ut! Vår storsäljare.

Kaylan / Polyuretan - Materialet ursprungligen framtaget för att tåla värme vid bankörning. Inget som man kanske gör med en Yeti. Dock tål dessa även extrem kyla. Så bor du högt upp i landet kan detta vara ett vettigt alternativ. Är du osäker? Kontakta oss.