Subaru WRX STI Stänklappar 2014+1 895 kr

  •  Allt är modellanpassat för WRX STI ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatSubaru är en ikonisk rallybil. En rallybil behöver stänkskydd. Stänkskydd som ser bra ut och passar bilen för bra skydd. Inte fladdrar på motorvägen eller är styva som plankor. Stänkskydd är styling och skydd i ett!
Vi erbjuder hög kvalitet, modellanpassat, så monteras enkelt och ser riktigt bra ut!


Passar:

SUBARU WRX STI,  2014 och framåt


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för WRX STI.

-  Dekaler

 

Material:

Pvc - Ett lagom mjukt stänkskydd. Fladdrar inte i motorvägsfart och är inte stenhårda. Tål en hel del och passar dom flesta. Det populäraste valet hos oss!

Kaylan - Finns bara i blanksvart - Materialet med dom allra bästa egenskaperna för stänkskydd. Samma styvhet som Pvc men tål extrema temperaturer bättre. Från stark kyla till värme som uppstår vid bankörning. Materialet de använder i WRC. 

Tillverkning:

Efter att ha studerat hur imprezans hjulhus är uppbyggt. Vilken storlek som passar. Lokaliserat fästpunkter för stänkskydden, så tillverkas en mall. Den mallen används sedan för tillverkning av stänkskydden. Tillverkningen sker i industripressar för att få perfekta kanter och färdiga hål på rätt ställe, varje gång!

Monteringstillbehör, skruvar och fästen håller högsta kvalitet och är väl paketerade för att inte skada stänkskydden vid transport. Du kan välja stänkskydd i olika färger. Populärast är blank och matt svart. Och om biltillverkaren tillåter så kan går det även att få med logotyp i dekalform. Resultatet av denna tillverkning är stänkskydd i världsklass! Stänkskydd som kommer skydda din bil och tåla de påfrestningar som det Svenska klimatet erbjuder!