Subaru Outback stänklappar 2005 - 2009

1 995 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackat


Modellanpassade stänkskyddskit  gör monteringen enkel och smidig utan modifieringar. Detta gör inte bara din bil ballare utan ger även lacken skydd från grusstänk och smuts.  

Stänklapparna är framtagna för Outback och Legacy 2005 - 2009. Dessa två modeller har många delar gemensamt varav hjulhusen är en av dom. Så stänklapparna passar  både Subaru Outback och Subaru Legacy. Årsmodell 2008 och 2009 så kan det behövas att borra ett nytt hål i stänklappen precis bredvid ett existerande hål för bäst passform.


Passar:

SUBARU OUTBACK  2005 - 2009 


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Outback.

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av CNC fräsar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas av en unik blandning av polymerer vilket ger stänkskydden de specifika egenskaper som gör dem mycket effektiva när det gäller att skydda din bil. Speciellt kombinationen av extrem hållbarhet, flexibilitet, lättvikt och styvhet som tillsammans låter stänkskydden sticka ut från hjulhusens kant tillräckligt för att vara effektiva. Det gör det möjligt för dem att håla sin form i högre farter och blockera det mesta från däckens sprut. Det tillåter dem att böja, ge och till och med skrapa och dra utan brott.  Dessa saker kan hända i de hårdaste omgivningarna av extrem värme till extrem kyla. 

Flera populära produkter

Subaru Outback stänklappar 2015+

1 995 kr
Läs mer