Suzuki Swift stänkskydd 2010-20171 695 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatVi säljer marknadens bästa, modellanpassade stänkskyddskitt. Stänkskydden till Suzuki är framtagna för att fylla dom behov du kan tänkas ha av ett par stänkskydd.

Enkel montering: Check!
Hög kvalitet: Check!
Flera färgval: Check!
Allt ska ingå: Check!
Dekaler i färg: Check!
Monteringsanvisning: Check!

Vad mer behövs? Det är trots allt bara stänkskydd. Och vi har gjort det så perfekt det bara går med något så enkelt som stänkskydd. Undrar ni något så är det bara att höra av er!


Passar:

SUZUKI SWIFT  2010 till 2017


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Suzuki swift.

-  Dekaler

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Bredvid varandra är det svårt att se olikheterna. Det är egenskaperna hos materialen som är skillnaden! Därför erbjuder vi två alternativ ett för bruksanvändning och ett för mer aktiv körning.

Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag. 9/10 väljer detta material, och det håller bra! Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.