Tesla model Y "Original-stänkskydd"1 395 kr


Skydda din Tesla Y mot vägsalt, asfaltsprickar smuts och allt annat som hjulen kastar upp. Stänkskydden kommer i originalutförande för att smälta in och synas så lite som möjligt. Ett populärt tillbehör till Tesla, en bil värd att skydda!


Passar:

TESLA MODEL Y - Välj mellan original eller kraftigare stänkskydd.

- Alla årsmodeller


Model Y stänkskydden av en kraftfullare modell är anpassade för dig som har tuffare vintrar. De är högre än "Original" modellen samtidigt som fästena är kraftigare för att klara av tyngden av is och snöklumpar som byggs upp i hjulhuset. De ger lite extra skydd mot trösklar och bilen i helhet. De slimmade Original-skydden tar det värsta utan att sticka ut på samma sätt. De 2 sista produktbilderna är på Tesla model Y stänkskydd av kraftigare modell.


Letar du premium modellen av modellanpassade stänkskydd så har vi dessa här:


Innehåll:

-  Fyra stänklappar anpassade för fram och bakhjul på TMY.

-  Färg: Mattsvart.

-  Skyddsfilm, genomskinlig.

-  Monteringspluggar i plast.

-  Monteringsskruvar i metall.


Skyddsfilmen monteras under stänkskydden för att skydda lacken på bilen. Du monterar den enkelt genom att dra av plastfilmen som täcker den självhäftande sidan. Montera sedan stänkskydden med hjälp av beskrivningen samt plugg & skruvarna som medföljer. På detta sätt skyddar du lacken under stänkskydden om du senare vill ta av dom.

 T.ex om du använder stänkskydd under vinterhalvåret för att skydda mot vägsaltet.