Tesla model Y stänkskydd - Premium RallyArmor

3 795 kr

  •  Allt är modellanpassat för model Y 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Bara bästa nog till Tesla = Högsta kvalitet!

  •  Tillverkas på beställning.Inget borrande i din bil när du ska montera stänkskydd! Stänkskydden är modellanpassade till den stora Teslan, model Y. Kvaliteten är högsta möjliga och inget har lämnats åt slumpen. Skydda din elbil och gör utseendet råare!


Letar du stänkskydd av mer original utseende så har vi även dessa, klicka här ---> Tesla Y stänkskydd original


Passar:

Tesla model Y - Alla årsmodeller


Innehåll:

-  Fyra stänklappar anpassade för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Tesla modell Y.

 

RA fordonsspecifika stänkskydd är den perfekta applikationen för förare intresserade av premium skydd för sina SUV. Tillverkad i USA är Rally Armor polyuretan synonymt med kompromisslös hållbarhet, flexibilitet och temperament i kalla och heta väder. För Tesla bil ägare som letar efter en underhållsfri men hållbar plast som motstår förvrängning och blekning över tiden, är Rally Armors direkta passform, polyuretan-stänklappar lösningen.

Polyuretan är ett högkvalitativt, förstklassigt material som är punktering och slagtåligt. Det är speciellt utformat för att hantera grus och skräp och annat som kan finnas på vägbanan. Annan vinyl och blandad plast tenderar att brytas ner och åldras med fortsatt exponering för UV, sol och snö. De är mer mottagliga för brott, minne och blekning och tolererar inte höga & låga temperaturer så naturligt som polyuretan gör. Ett generellt klagomål på stänkskydd är att folk jämför dom med skärbrädor. Då kan du förvissa dig om att dom enbart upplevt billiga varianter. Det här är det bästa du kan få i stänkskydd till Tesla. Tåligt material som inte fladdrar i fartvinden eller är stenhårt. Det är "lagom" styvt och står emot det mesta!

Rally Armor stänkskydd ger också bred täckning, till skillnad från flera fabriksstänkskydd som stänger in smuts innanför kaross och sidokjolar. De är utformade för att stå emot stenskott som skadar lacken på fordonet. Samt minskar asfalt och saltstänk från vägen. 

Tesla ägare kommer att se den omedelbara skillnaden och kommer säkert att inse att de investerat klokt. Låt Rally Armor premiumskyddsstänkskydd göra vad de gör bäst. Investera klokt.