Toyota Corolla Sport Touring Stänkskydd

3 495 kr

  •  Allt är modellanpassat för Corolla! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Högsta kvalitet!

Stänkskydd från världsledande RallyArmor lämnar inget åt slumpen. Materialet, skruvar och eventuella fästen är av hög kvalitet. Inget borrande krävs när du monterar dessa stänkskydd. Allt är bolt-on som de säger i USA. Modellanpassat som det heter i Sverige. 
Ger ett bra skydd av din bil och ger din Sport Touring ännu sportigare utseende!


Passar:

TOYOTA COROLLA SPORT TOURING 2018 - 2024
- Även Hatchback SE, XSE, Nightshade
Passar ej Sedan modell


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Sport Touring

 Tillverkning:
Efter att ha studerat hur Sport Touring hjulhus är uppbyggt. Vilken storlek som passar. Lokaliserat fästpunkter för stänkskydden, så tillverkas en mall. Den mallen används sedan för tillverkning av stänkskydden. Tillverkningen sker i industripressar för att få perfekta kanter och färdiga hål på rätt ställe, varje gång!

Monteringstillbehör, skruvar och fästen håller högsta kvalitet och är väl paketerade för att inte skada stänkskydden vid transport. Du kan välja stänkskydd i olika färger. Populärast är blank och matt svart. Och om biltillverkaren tillåter så kan går det även att få med logotyp i dekalform. Resultatet av denna tillverkning är stänkskydd i världsklass! Stänkskydd som kommer skydda din bil och tåla de påfrestningar som det Svenska klimatet erbjuder!


Tillverkas på beställning, tillverkning och leveranstid ca 20arbetsdagar