Toyota RAV4 Stänkskydd 2016 - 2018

3 395 kr

  •  Allt är modellanpassat för RAV4 ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackat


Passar:

TOYOTA RAV-4  2016-2018


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för RAV4.

 

Rally Armors fordonsspecifika stänkskydd är den perfekta applikationen för förare intresserade av premium skydd för sina SUV. Tillverkad i USA är Rally Armor polyuretan synonymt med kompromisslös hållbarhet, flexibilitet och temperament i kalla och heta väder. För RAV4-ägare som letar efter en underhållsfri men hållbar plast som motstår förvrängning och blekning över tiden, är Rally Armors direkta passform, polyuretan-stänklappar lösningen.

Polyuretan är ett högkvalitativt, förstklassigt material som är punktering och slagtåligt. Det är speciellt utformat för att hantera grus och skräp och annat som kan finnas på vägbanan. Annan vinyl och blandad plast tenderar att bryta ner och ålder med fortsatt exponering för UV, sol och snö. De är mer mottagliga för brott, minne och blekning och tolererar inte temperatur och terrängskift så naturligt som polyuretan. Ett vanligt klagomål mot icke-polyuretanska motsvarigheter är styvheten och den hårda inverkan när stänkskydden kommer i kontakt med marken. Det är här där Rally Armor UR-mud flaps överträffar de andra plast och vinyl varianterna. UR-stänklapparna är prisade för sin flexibilitet utan att offra form. De ger efter för förhållandena på vägarna och återkommer sedan tillbaka till sin ursprungliga form.

Rally Armor stänklappar ger också bred täckning, till skillnad från flera fabriksstänkskydd som stänger in smuts innanför kaross och sidokjolar. De är utformade för att avböja debris som skadar lacken på fordonet. 

2016-17  Toyota RAV4-ägare kommer att se den omedelbara skillnaden och kommer säkert att inse att de investerat klokt. Låt Rally Armor premiumskyddsstänkskydd göra vad de gör bäst. Investera klokt.