Toyota Yaris GR Stänkskydd

1 995 kr

  •  Allt är modellanpassat för Yaris GR ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Stänkskydd av högsta kvalitet

  •  Rally-lookStänkskydden smälter perfekt in i det bakre hjulhusets rundning. Skydda din bil mot smuts och stenskott samtidigt som din bil får ett bättre utseende!
Välj mellan den populära Normal storleken som passar denna Rally bil för gatan utmärkt. Eller den diskreta "Shotiez" modellen. Perfekt för dig som inte vill att det sticker ut eller hänger ner lika mycket.


Passar:

TOYOTA YARIS GR
* Bakre hjulhusen saknar original fästpunkter.  Man behöver borra i innerskärmsplasten i hjulhusen för att montera stänkskydden.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för GR Yaris.

-  Rallyflapz dekal - Vill du ha dekal? Skriv vilken färg i Meddelanderutan i kassan.

 

Material:
Pvc - Ett lagom mjukt stänkskydd. Fladdrar inte i motorvägsfart och är inte stenhårda. Tål en hel del och passar dom flesta. Det populäraste valet hos oss!

Kaylan - Finns bara i blanksvart - Materialet med dom allra bästa egenskaperna för stänkskydd. Samma styvhet som Pvc men tål extrema temperaturer bättre. Från stark kyla till värme som uppstår vid bankörning. Materialet de använder i WRC. 

Tillverkning:
Efter att ha studerat hur Yarisens hjulhus är uppbyggt. Vilken storlek som passar. Lokaliserat fästpunkter för stänkskydden, så tillverkas en mall. Den mallen används sedan för tillverkning av stänkskydden. Tillverkningen sker i industripressar för att få perfekta kanter och färdiga hål på rätt ställe, varje gång!

Monteringstillbehör, skruvar och fästen håller högsta kvalitet och är väl paketerade för att inte skada stänkskydden vid transport. Du kan välja stänkskydd i olika färger. Populärast är blank och matt svart. Och om biltillverkaren tillåter så kan går det även att få med logotyp i dekalform. Resultatet av denna tillverkning är stänkskydd i världsklass! Stänkskydd som kommer skydda din bil och tåla de påfrestningar som det Svenska klimatet erbjuder!