Toyota Yaris GR Stänskydd

1 795 kr

  •  Allt är modellanpassat för Yaris GR ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Högsta kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatStänkskydden smälter perfekt in i det bakre hjulhusets rundning.  Skydda din bil mot smuts och stenskott samtidigt som din bil får ett bättre utseende!


Passar:

TOYOTA YARIS GR
* Bakre hjulhusen saknar original fästpunkter.  Man behöver borra i innerskärmsplasten i hjuhusen för att montera stänkskydden.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för GR Yaris.

 

Material:
Pvc - Ett lagom mjukt stänkskydd. Fladdrar inte i motorvägsfart och är inte stenhårda. Tål en hel del och passar dom flesta. Det populäraste valet hos oss!

Kaylan - Materialet med dom allra bästa egenskaperna för stänkskydd. Samma styvhet som Pvc men tål extrema temperaturer bättre. Från stark kyla till värme som uppstår vid bankörning. Materialet de använder i WRC. 

Tillverkning:
Efter att ha studerat hur din bils hjulhus är uppbyggt. Vilken storlek som blir bäst. Var sitter fästpunkter som fungerar att montera skydden så tillverkas en mall. Vid tillverkningen får stänklapparna sina perfekta kanter och färdiga hål tack vare att de tillverkas i industripressar. Allting görs efter en framtagen mall, ingenting skärs för hand! Monteringstillbehören, skruvar och fästen håller högsta kvalitet och är väl paketerade för att inte skada stänkskydden vid transport. Välj mellan stänkskydd i olika färger och om biltillverkaren tillåter även logotyp. Resultatet av denna tillverkning är stänkskydd i världsklass! Stänkskydd som kommer skydda din bil och tåla de påfrestningar som det Svenska klimatet erbjuder!