Volkswagen Golf Mk7 Stänklappar1 995 kr

  •  Allt är modellanpassat för Golf ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Enkel monteringEnkel installation med dessa anpassade stänkskydd för senaste Volkswagen Golf. Allt som behövs ingår i paketet, och är framtaget för just denna bil. Fästena kommer pulverlackade i svart för att smälta in och ge ett intryck av originaltillbehör. Skydda din golf på ett stilfullt sätt!


Passar:

VOLKSWAGEN GOLF HATCHBACK MK7 / MK7.5  2015- 2021
Alla modeller UTOM  R-Modellen eller Kombimodellen  (Se separata produkter)


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för MK Vll

-  R dekal i valfri färg eller utan dekal.

 

Framtagna med kvalitet i fokus. Stänkskydd och fästen är anpassade efter just denna Golf modellen. Det gör att installationen blir enklast möjliga och resultatet så bra som det går. Fästena är pulverlackade svarta för att smälta in i hjulhuset och inte synas.

 Köp stänkskydd till din Golf för att göra bilen snyggare eller för att skydda den mot smuts, salt och stenskott. Vilket som är det en billig försäkring för din nya Golf!Material:

Pvc - Ett lagom mjukt stänkskydd. Fladdrar inte i motorvägsfart och är inte stenhårda. Tål en hel del och passar dom flesta. Det populäraste valet hos oss!

Kaylan - Finns bara i blanksvart - Materialet med dom allra bästa egenskaperna för stänkskydd. Samma styvhet som Pvc men tål extrema temperaturer bättre. Från stark kyla till värme som uppstår vid bankörning. Materialet de använder i WRC.