Volkswagen Golf Mk4 Stänklappar 1999 - 2004

1 795 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Omsorgsfullt förpackatEtt komplett stänkskyddskit till dig som letar dom bästa stänkskydden till bilen. Monteringen är enkel eftersom dom är framtagna att passa enbart Vw Golf 4. Välj mellan Svart, vit, blå, röd och sedan om du vill ha en dekal eller inte. Dekalerna till stänklapparna går att få i flera olika färger. 


Passar:

VOLKSWAGEN GOLF 1999 - 2004
Standard och Gti modellen.

Har du en Golf R32?  Vi har stänkskydd som passar, kontakta oss.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Golf mk IV.

-  Dekaler

 

Stänklapparna är tillverkade med hjälp av industripressar för en perfekt passform till varje bilmodell. I de flesta fall behöver du inte ens borra ett enda hål, utan stänkskydden använder original fästpunkter. Tillverkas i två olika material. Båda håller en hög standard och finish. Egenskaperna hos materialen skiljer sig så det finns ett alternativ för både bruksanvändning och mer aktiv körning.

 Pvc - Passar dom flesta som använder bilen varje dag.  Materialet tål starkare kyla och värme sämre än Kaylan. Ingen skillnad i utseende. Materialet är aningen mjukare.  

Kaylan / Polyuretan - Passar dom som använder bilen till det yttersta. Allt från stark kyla till den värme som kan uppstå vid banracing. Funkar givetvis även i normal trafik.