Volkswagen Polo Stänkskydd

1 795 kr

 •  Allt är modellanpassat för Polo ! 
   Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

 •  Hög kvalitet

 •  Med eller utan dekaler


Monteras enkelt i bilens fabrikshål. Du behöver alltså inte borra för att montera stänkskydden. Enkelhet och kvalitet, som ett originaltillbehör. Skydda din Vw Polo mot smuts och stänk nu!


Passar:

VOLKSWAGEN POLO 2009 - 2017

Mk5 och Gti

6R & 6C karossen. Monteras både på modellen innan face-lift uppdateringen och efter.


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för VW Polo.

 

 • Väger lite och tål det mesta. Designade att utstå de hårda påfrestningarna vädret här i Norden erbjuder.
 • Monteras i bilens original hål.
 • Välj om du vill ha dekal GTI eller utan dekaler.
 • Pulverlackade fästen i svart och rostfria skruvar och brickor för lång livslängd. och detaljerad monteringsanvisning i paketet
 • Monteringsanvisning, framtagen för Vw Polo.


  Med Rallyflapz modellanpassade stänkskydd kan din Volkswagen Polo bli ännu snyggare samtidigt som den skyddar din bil från smuts och stenskott.

  Stänkskydden är speciellt utformade för att passa perfekt till din Volkswagen Polo och de är tillverkade av högkvalitativt material som tål tuffa förhållanden. Genom att installera våra stänkskydd kan du skydda din bil från smuts och stenar som kan skada din lack och rosta din bil.

  Inte nog med att Rallyflapz stänkskydd skyddar din bil, de ger även din Volkswagen Polo en sportig look. Du kan välja mellan olika färger och designs som matchar din personliga stil och gör din bil unik.

  Stänkskydden är också enkla att installera och du behöver inte vara någon expert på bilreparationer för att montera dem. Det är en enkel och snabb uppgradering som gör stor skillnad för din bil.

  Så, om du vill ge din Volkswagen Polo en extra snygg och sportig look samtidigt som du skyddar den från smuts och stenskott, är Rallyflapz modellanpassade stänkskydd det perfekta tillbehöret för dig!