Volvo XC70 Stänkskydd1 895 kr

  •  Stänkskyddskit till XC70 - Det här ingår! 
     Stänklappar  -  Fästen  -  Monteringsanvisning

  •  Högsta kvalitet

  •  Utmärkt skyddDet här setet stänkskydd är framtaget för Volvo XC60. Men då det inte går att få tag i större stänkskydd till XC70 har vi testat att montera Xc60 stänkskydden på en nyare XC70 med gott resultat! 
Några av stänkskyddens hål går att använda och några nya hål behövs göras i stänkskydden. Det är inget stort jobb och ger ordentligt skydd! 

Som en bonus skickar vi med ett 100pack plastclips med verktyg utan extra kostnad vid order.

Modellanpassade stänkskyddskit till Volvo gör monteringen enkel och smidig utan modifieringar. Tuffar till bilens utseende, samtidigt och viktigast, dom skyddar lacken från grusstänk och smuts! Stänklapparna  är hela 4mm tjocka för att uppnå lagom styvhet, då bilen är större än genomsnittet. Går att beställa i Pvc som passar dom flesta volvoägarna eller i det exklusivare Kaylanmaterialet. Skillnaderna dom emellan är egenskaperna att stå emot kyla och värme. Kaylan/Polyuretan är främst framtaget för bankörning eller om du bor högst uppe i Norr. Storsäljaren till Volvo är stänkskydd i pvc.


Passar: Volvo XC70 

Ursprungligen för:
VOLVO XC60 2008 - 2016
ÄVEN R-DESIGN


Innehåll:

-  Fyra stänklappar, för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör, som skruvar, brickor och fästen.

-  Dekaler. Välj mellan Volvo / XC60 eller ingen dekal alls.

 


Våra stänklappar är tillverkade med så hög kvalitet som möjligt. Dom är tillverkade i pressar så formen och kanterna blir exakta. Samma gäller hålens placering och utformning. Stänkskydden ska smälta in med bilens design och höja utseendet samtidigt som den skyddar bilen. Sedan paketeras allting omsorgsfullt och noga, inget lämnas åt slumpen. Nöjda kunder är den bästa marknadsföringen!