Subaru Levorg stänklappar

3 595 kr

  •  Allt är modellanpassat ! 
     Stänklapparna  -  Fästen  -  Monteringsanvisningen

  •  Hög kvalitet

  •  Tillverkas på beställning.


Stänkskydden monteras i bilens originalhål. Monteringen fram sker helt utan modifieringar. Bak krävs det justering av det bakre fästet för att passa perfekt på Levorg. Som ni ser på bilderna så passar stänkskydden på Subaru Levorg riktigt bra. Det här är Uretane stänkskydd av högsta kvalitet. Välj mellan loggor i olika färger. Även stänklapparna går att får i olika färger. Har du några frågor så kontakta oss. 
Obs. Tillverkningen hos RallyArmor tar tid. Ibland är dem hemma på 15 arbetsdagar ibland mot det dubbla.


Passar:

SUBARU LEVORG  2015-2019


Innehåll:

-  Fyra stänklappar för fram och bakhjul.

-  Monteringstillbehör som skruvar, brickor och fästen.

-  Modellspecifik monteringsanvisning för Levorg.


Hur monterar jag stänkskydden på min bil?

Satsen är framtagen till WRX STi 15+ men då Levorgen är helt lika fram så är dom "bolt on" där.
Bak däremot ser stötfångarna lite olika ut och skruvhålet underifrån är längre ut på WRX STi än Levorg. Vi har sett 2st olika varianter för modifikationen. Antingen borra nytt hål i stötfångaren (på undersidan) eller modifiera fästet och anpassa det för hålet i bilen. Båda sätten är tämligen enkla men kräver att man är lite händig. 

Är det inte viktigt för dig att det är av märket Rally Armor så har vi modellanpassade stänkskydd av annat märke till Wrx Sti, där samma krav på modifiering gäller men till ett lägre pris; https://mudflaps.se/subaru/impreza/subaru-wrx-sti-stanklappar-2014


Mer information om Stänklapparna: 

Rally Armors fordonsspecifika stänkskydd är den perfekta applikationen för förare intresserade av premium skydd för sina SUV. Tillverkad i USA är Rally Armor polyuretan synonymt med kompromisslös hållbarhet, flexibilitet och temperament i kalla och heta väder. För Levorg-ägare som letar efter en underhållsfri men hållbar plast som motstår förvrängning och blekning över tiden, är Rally Armors direkta passform, polyuretan-stänklappar lösningen.

Polyuretan är ett högkvalitativt, förstklassigt material som är punktering och slagtåligt. Det är speciellt utformat för att hantera grus och skräp och annat som kan finnas på vägbanan. Annan vinyl och blandad plast tenderar att bryta ner och ålder med fortsatt exponering för UV, sol och snö. De är mer mottagliga för brott, minne och blekning och tolererar inte temperatur och terrängskift så naturligt som polyuretan. Ett vanligt klagomål mot icke-polyuretanska motsvarigheter är styvheten och den hårda inverkan när stänkskydden kommer i kontakt med marken. Det är här där Rally Armor UR-mud flaps överträffar de andra plast och vinyl varianterna. UR-stänklapparna är prisade för sin flexibilitet utan att offra form. De ger efter för förhållandena på vägarna och återkommer sedan tillbaka till sin ursprungliga form.

Rally Armor stänklappar ger också bred täckning, till skillnad från flera fabriksstänkskydd som stänger in smuts innanför kaross och sidokjolar. De är utformade för att avböja debris som skadar lacken på fordonet. 

2015-2019  Levorg-ägare kommer att se den omedelbara skillnaden och kommer säkert att inse att de investerat klokt. Låt Rally Armor premiumskyddsstänkskydd göra vad de gör bäst. Investera klokt.